Hou je Haags

Afgelopen maand maakte ik een film over de gemeente Den Haag in tijden van corona. Een film waarin de Haagse trots naar boven komt en de verbondenheid met Den Haag te zien is. Deels een terugblik op 2020 – maar ook een hoopgevend zicht op 2021.

Onder andere Pat Smith, de nachtburgemeester van Den Haag; burgemeester Jan van Zanen; DJ Marco Bijsterbosch; 070 bakkie (de koffiezusjes); de voorzitter van de supportersvereniging van ADO; Kompaan oliebollen en bier drive-through; Café Huppel de Pub en vele anderen hebben een bijdrage geleverd.

Op de site van This is The Hague:
Hagenaars en Hagenezen, wat een jaar was dit. We leven momenteel nog in een onzekere tijd maar we houden hoop. Den Haag heeft een boodschap voor jullie, voor ons allemaal. We zijn anderhalve meter van de eindstreep en we kijken uit naar betere tijden. De wens van nachtbugermeester @iampatsmith voor 2021 is dan ook dat we er samen aan blijven werken om onze stad weer groot te maken. Wat is jouw wens voor het nieuwe jaar? Brand een kaarsje, deel je wens en tag @thisisthehague #HoujeHaags. Have a Royal Winter!

Opdrachtgever en produktie:
The Hague Marketing Bureau – Didi van Dalen, Stefan Heger
Buro: The Projects – Sven Willemse
Concept: The Hague Marketing Bureau & Sven Willemse
Voiceover: Pat Smith
Sound: The Projects
Animatie: Jonathan Mechanicus